Axis Communications, o soluţie pentru monitorizarea parcărilor

Numărul parcărilor din România este într-o continuă creştere, tendinţa fiind dată de numărul tot mai mare de autovehicule. Axis Communications propune o solutie eficienta de monitorizare a parcarilor.

AXIS P1425-LE Mk II este o cameră compactă, pregătită pentru supravegherea la exterior, ce poate funcţiona la temperaturi extreme cuprinse între -30 ºC ~ 50 ºC. Modelul foloseşte lentile varifocale motorizate şi dispune de funcţionalitate P-Iris.

Lentilele varifocale ale camerei induc o flexibilitate sporită integratorului, acesta putând ajusta rapid câmpul vizual din interfaţa web a echipamentului. Senzorul de 2 MP al camerei oferă imagini FullHD, la o frecvenţă a cadrelor de până la 60 de cadre pe secundă. Camera foloseşte, de asemenea, tehnologia Axis OptimizedIR. Aceasta dă posibilitatea realizării unei iluminări IR adaptate unghiului de vizibilitate.

Astfel, AXIS P1425-LE Mk II asigură în mod automat o iluminare eficientă, chiar şi în zonele complet întunecate. Iluminarea generată de LED-urile IR este aproape invizibilă pentru ochiul uman, însă cu ajutorul ei pot fi detectate obiecte aflate la o distanță de până la 20 m faţă de cameră.

Având o carcasă compactă şi uşoară, precum şi un sistem de prindere pe tavan sau perete dispus în pachet, AXIS P1425-LE Mk II se instalează rapid şi simplu. Camera este compatibilă şi cu alte accesorii precum AXIS Weather Shield K, pentru o protecţie sporită împotriva soarelui şi a ploii. Modelul beneficiază, de asemenea, şi de avantajele tehnologiei Power over Ethernet, alimentarea realizându-se direct prin intermediul cablului de reţea.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.