Atelier smARTkid gratuit: „Ne jucăm cu mâncarea”

„Ne jucăm cu mancarea”, atelier smARTkid, dedicat copiilor cu vârste între 4 și 8 ani are loc duminică, 22 ianuarie, de la ora 11.30, în Librăria Cărturesti Verona, Mansarda copiilor.

„Duminică aducem ingrediente din bucătărie, în librărie. Avem paste, pop-corn, sare, bicarbonat pentru experimente cu mâncare, voie-bună și chef de joacă pentru fiecare. Vă asteptăm pe toți, cu mic, cu mare să ne facem împreună, poftă de mâncare”, spune Livia Lucan-Arjoca, specialist în comunicare şi trainer de joacă la acest atelier.

“Încurajăm copiii să între în bucătărie alături de părinţii lor, pentru a facilita conectarea între membri familiei. În același timp incurajăm creativitatea și stimulăm curiozitatea copiilor, demonstrându-le că ingrediente banale din bucătărie pot fi de-a dreptul uimitoare. În plus, vom prezenta o carte bijuterie, adresată părinților și copiilor: Rețete pentru micile gospodine, de Laura Adamache, suberb ilustrată de Marina Plantus”, explică Livia Lucan-Arjoca.

Atelierul smARTkid „Ne jucăm cu mancarea” este GRATUIT, dar este de preferat că cei mici să aibă la atelier cartea „Reţete pentru micile gospodine”, de Laura Adamache. Cartea de bucate pentru micile gospodine poate fi cumpărată de pe site-ul Editurii ALL sau la atelier, din librăria Cărtureşti.

Intervalul de vârstă recomandat pentru acest atelier smARTkid: 4-8 ani.

Atelierul smARTkid “Ne jucăm cu mâncarea” are loc în Mansarda Copiilor din librăria Cărtureşti Verona, începe la ora 11.30 și durează o oră.

Este recomandată înscrierea copiilor la adresa liviarosca@gmail.com, pentru a se asigura o cantitate suficientă de materiale necesare la desfăşurarea optimă a activităţilor.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.