ARMO: Peste 100 de magazine online anunță promoții de Craciun

Peste 100 de magazine online au pregătit pentru perioada sărbătorilor promoții constând în reduceri de până la 65%, excursii în străinătate acordate prin tragere la sorți, dar și servicii extra cum ar fi livrarea în două ore în București și în 24 de ore în țară, transport și retur gratuit sau consultanță la achiziție.

„Magazinele membre ARMO anticipează un nou vârf de achiziții în perioada dinaintea sărbătorilor de iarnă, având în vedere promoțiile pe care le-au pregătit, astfel că, încurajează clienții care aleg să își cumpere cadoul online să plaseze cât mai rapid comenzile. Reducerile anunțate sunt pentru categorii diverse de produse, de la jucării, la cosmetice, echipamente sportive, bijuterii sau cadouri de Crăciun”, a declarat Florinel Chiș, directorul executiv al ARMO.

Printre magazinele care au anunțat promoții de sărbători se numără Bestkids, magazin online de jucării care oferă reduceri de până la 60%. „Am intrat în perioada optimă a cumpărăturilor de Crăciun, sezonul preferat al copiilor. Pentru ca jucăriile să ajungă la timp sub brad, acum este momentul ideal pentru a comanda online produsele dorite, disponibile cu până la 60% reducere. Oferim în această perioadă cele mai bune prețuri pentru produsele noastre și stocuri suficiente pentru comenzi de familie sau companie”, a declarat George Șerban, General Manager la Bestkids.ro.

Borealy.ro, magazin online de cadouri de lux, are de Crăciun discounturi de până la 50% și asigură livrare  în 2 ore în Bucuresti și 24 de ore în țară. „Anul acesta, ne așteptăm ca cele mai apreciate cadouri de Crăciun pentru doamne să fie bijuteriile, pentru familie vor fi decorațiunile de casă și bucătărie, iar pentru domni, cutiile pentru ceasuri. Bugetul mediu alocat de clienții Borealy pentru cadouri este de 400 lei”, a declarat Eugen Rășoiu, CEO Borealy.ro

Pentru clienții care caută produse cosmetice, CareSpot.ro oferă cadouri săptămânale, acordate prin tragere la sorți și, la finalul campaniei, o excursie la carnavalul de la Veneția.

Magazinul de bijuterii și decorațiuni pentru casă Muranos are reduceri de până la 65% la colecția de bijuterii, respectiv 45% la cea de decorațiuni, până la data de 31 decembrie a.c.

Reduceri de până la 60% a pregătit și SevenSins.ro, cel mai mare magazine online de lenjerie intimă din România, în timp ce magazinul de articole sportive Wintermag asigură transport, primul schimb si retur gratuit, precum și consultanță la achiziție din partea echipei.

În 2016, 6,8 milioane de români au făcut cumpărături online, iar valoarea comerțului online va depăși 2 miliarde de euro, conform estimărilor ARMO, în creștere de la 1,5 miliarde de euro în 2015.

Printre magazinele membre ARMO se numără: AVStore, F64, Elefant, FashionUp, evoMAG, SevenSins.ro, eMAG, PC Garage, Fungift, Animax.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.