Aproape 600 de ciclisti si atleti s-au reunit la Maratonul Olteniei pentru al patrulea an consecutiv

Maratonul Olteniei 2016 In cele doua  zile ale Maratonului Olteniei, organizat de CEZ Romania, 548 de sportivi s-au aliniat la start, pentru a concura  la una din competitiile de mountain-bike sau alergare. Ciclisti si alergatori din toata tara si din afara s-au intrecut in zona deluroasa din apropierea municipiului Ramnicu Valcea.

Dupa deschiderea competitiilor la care concurentii au primit incurajari si felicitari de la Martin Zmelik, Country Managerul Grupului CEZ in Romania, precum si de la Vicepresedintele Consiliului Judetean Valcea, Adrian Busu, Viceprimarul Municipiului Ramnicu Valcea, Eusebiu Veteleanu, Managerul Spitalului de Urgenta din Valcea, Dan Ponoran si de la CEO-ul Adrem Invest, Corneliu Bodea, au urmat ore pline de tensiune si de emotie pentru participanti si de relaxare si distractie pentru cei care au ales sa isi petreaca weekend-ul in Parcul Zavoi.

In Parcul Zavoi au fost organizate zile intregi de distractie pentru intreaga familie

Opt zone tematice –  Zona de distractie cu jocuri Xbox, playstation și fusball, Zona sporturilor de familie, Zona copiilor, Zona de hidratare, Zona Pasta Party, Zona de relaxare, Zona de WIFI si Zona foto – au oferit tuturor participantilor amintiri de neuitat si momente de buna dispozitie la cel m Maratonul Olteniei 00 2016 ai mare eveniment de MTB si alergare din Oltenia.

Sambata, dupa premierea ciclistilor, incepand cu ora 17:30, concurentii, sustinatorii lor si toti iubitorii de muzica buna au putut sa asculte piesele celor de la Suie Paparude in cadrul concertului organizat in parcul Zavoi.

Atmosfera a fost intretinuta pe tot parcursul evenimentului de Raluca Arvat si Cosmin Cernat care au urmarit si au transmis in timp real ce s-a intamplat traseu, tinandu-i in permanenta informati pe sustinatori. Amandoi s-au asigurat ca fiecare dintre sportivi a fost intampinat cu urale la linia de Finish si au mentinut buna dispozitie a participantilor la cote maxime.

Un sistem chirurgical cu radiofrecventa va ajunge la Ramnicu Valcea

Participarea sportivilor prin taxele de inscriere si donatiile oferite, precum si contributia Grupului CEZ in Romania au dus la colectarea a 15 000 de euro care vor fi directionati catre sectia Pediatrie-ORL a Spitalului Judetean de Urgenta Valcea. Aceasta suma va fi utilizata pentru achizitionarea unui sistem chirurgical cu radiofrecventa, singurul de acest fel din judet si al doilea din regiune.

Ce a insemnat Maratonul Olteniei pentru Ramnicu Valcea?

Maratonul Olteniei a adus in Ramnicu Valcea circa 900 de persoane din toata tara si din strainatate (Italia, Republica Moldova, Republica Ceha, Bulgaria, Spania etc.) care au ales sa isi petreaca ultimul weekend din luna august in Ramnicu Valcea, profitand la maxim de cele doua zile ale Maratonului Olteniei. Bugetul comunitatii locale s-a imbogatiti astfel cu inca aproximativ 45 000 de euro (masa si cazare, taxa locala turism, etc.)

CEZ

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.