Ambasada Austriei sprijină ONG-urile locale printr-un eveniment caritabil de Crăciun

ADVANTAGE AUSTRIA, Secția Comercială a Ambasadei Austriei din București, a organizat săptămâna aceasta un eveniment special pentru a sprijini activitatea unor ONG-uri locale. La evenimentul tradițional austriac de Crăciun au participat peste 250 de reprezentanți ai comunității de afaceri austriece din București, precum și parteneri români de afaceri, oficiali români și reprezentanți ai comunității diplomatice locale.

Obiectivul acestei ediții Austrian Business Circle a fost să creeze un cadru plăcut, în care, încântați  de spiritul magic al Sărbătorilor de iarnă și de rețete tradiționale austriece, participanții au putut cunoaște și sprijini activitatea a trei ONG-uri locale cu origini austriece, prin donații la eveniment sau în urma acestuia.

Luna decembrie este perioada în care, privind înapoi la anul ce urmează să se încheie, reflectăm la impactul și importanța reușitelor noastre, tragem concluzii și planificăm un nou an de succes. În același timp, aceasta este o perioadă de bucurie și sărbătoare, precum și una a faptelor bune, în care ne dorim să îi sprijinim pe cei aflați în situații dificile. Aceasta este întocmai misiunea zilnică a ONG-urilor care derulează numeroase proiecte prin care oferă o mână de ajutor persoanelor care au cea mai mare nevoie de sprijin. De aceea, ne-am dorit să le oferim organizațiilor, la rândul nostru, o mână de ajutor”, a spus Gerd Bommer, Consilier Comercial în cadrul Ambasadei Austriei în București.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.