Airbus a câștigat un contract pentru modernizarea a 26 de elicoptere

Airbus Helicopters a primit o comandă din partea Oficiului Federal pentru Echipamente, Informații, Tehnologie și Suport In-Service al Armatei Germaniei (Bundeswehr) pentru modernizarea a 26 de elicoptere grele de transport tip CH-53 (foto). Contractul are ca obiect managementul uzurii componentelor care nu mai sunt disponibile pe piață, acestea urmând a fi înlocuite cu versiuni noi. Procesul de modernizare, care va începe în 2017 și ar urma să se încheie în 2022, va garanta operarea elicopterelor până cel puțin în anul 2030. Lucrările se vor desfășura la Centrul pentru Suport Militar al Airbus Helicopters din Donauworth, Germania.

“Acest contract conferă stabilitate planurilor viitoare atât ale Forțelor Armate Germane (Bundeswehr) cât și ale fabricii noastre de la Donauworth”, a spus Wolfgang Schoder, CEO al Airbus Helicopters Germania. „Airbus Helicopters este, de zeci de ani, specialistul german pentru întreținerea, repararea și modernizarea elicopterelor grele. Avem infrastructura necesară, avem specialiști extrem de bine pregătiți și capacitatea de a livra pentru toate modelele Bundeswehr.”, a mai spus Schoder.

Airbus este lider mondial în aeronautică și servicii în domeniul spațial. În 2016 a generat venituri de 67 miliarde de euro și a avut aproximativ 134.000 de angajați.

Cele mai recente

Distribuie articolul

De citit la cafea

Abonează-te la Newsletter-ul CAFEmedia.ro și te vom anunța când publicăm un articol nou.