Designerii de interior deschid ușile creativității la “DESIGN DAY”

ARDI (Asociația Română pentru Design și Inovație) organizeaza “Design Day” în data de 23 septembrie în șase orașe din România concomitent: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Sibiu și Timișoar, pentru a promova înțelegerea și aprecierea designului interior în rândul publicului român.

Într-o inițiativă unică, designerii de interior din întreaga țară se pregătesc să ofere o incursiune fascinantă în lumea designului de interior. Evenimentul “Design Day” reprezintă o ocazie excepțională pentru publicul larg să afle mai multe despre secretele designului de interior și să obțină răspunsuri la întrebările lor direct de la experți în domeniu. Intrarea este liberă, dar numărul de locuri este limitat, așa că participanții sunt încurajați să se înregistreze în avans online pentru a-și asigura un loc la eveniment.

Ce înseamnă designul de interior al locuinței? Cum procedează designerii de interior când lucrează la un proiect? Ce înseamnă o amenajare de interior de calitate? Cât costă să-ți amenajezi casa? Sunt câteva întrebări punctuale la care designerii de interior cu experiență vor răspunde în fața publicului.

Pentru a vă înregistra și a participa la evenimentul “Design Day”, vă rugăm să accesați acest link.
Lista cu moderatorii și speakerii din fiecare oraș poate fi urmărită aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *