NeuralMagna: Eveniment internațional organizat la București dedicat exclusiv Inteligenței Artificiale (AI)

NeuralMagna, eveniment international dedicat exclusiv aplicațiilor și produselor de Inteligență Artificială (AI) va avea loc în perioada 1-2 Februarie 2024, în România, la București. Potrivit organizatorilor, va fi un eveniment-reper din Europa Centrală și de Est.

NeuralMagna este mai mult decât un nou eveniment dedicat tehnologiei, ci țintește a fi o platformă pentru comunitatea de inteligență artificială din România, Europa, și Terra. Este o oportunitate de a învăța, de a face noi conexiuni și de a contribui la discuții care ar putea modela viitorul inteligenței artificiale.

Motto-ul NeuralMagna este “Magnificent AI Showcase“, iar evenimentul este conceput pentru a servi drept expoziție AI, scenă pentru discuții critice despre prezentul și viitorul AI, precum și pentru a conecta oameni cu viziuni similare. Vizitatorii NeuralMagna vor fi față-în-față cu produsele de inteligență artificială și vor discuta la cald direct cu creatorii acestor soluții AI.

Totodată, evenimentul oferă o oportunitate pentru startup-uri de a sta umăr la umăr cu giganți tehnologici, prezentându-și inovațiile unui public interesat.

În cadrul unor conferințe, experți din zona AI vor oferi informații la zi despre direcția în care se îndreaptă această tehnologie transformatoare.

Evenimentul este deschis tuturor, pe bază de bilete. Expozanții pot alege unul dintre pachetele de servicii care să se potrivească cel mai bine nevoilor lor.

Vă prezentăm mai jos câteva repere ale evenimentului, precum și un îndrumar față de factorii interesați.

Repere ale evenimentului:

– Expoziții de produse AI: Asistați la tehnologii și produse de ultimă oră în materie de inteligență artificială, de la startup-uri emergente la giganți tehnologici de top.

– Conferințe AI: Scufundă-te în discuții edificatoare conduse de experți din industrie, axate pe statutul și viitorul AI.

– Keynotes: Aflați informații proaspete de la pionieri AI de renume.

– Networking: Profitați de oportunitățile de networking pentru a vă conecta cu persoane și organizații cu idei similare, încurajând colaborarea și inovarea.

Cine ar trebui să participe?

– Companii AI: De la startup-uri la giganți din domeniul tehnologiei, toate companiile care dezvoltă produse native AI.

– Investitori: Investitorii de capital de risc (VC) și investitorii care caută următorul lucru important în domeniul AI.

– Mass-media: Inteligența Artificială trebuie explicată publicului larg, iar presa are funcția de catalizator și educator.

– Academia: Cercetători și Profesori care contribuie la dezvoltarea AI.

– Profesioniști interesați de un loc de muncă în cadrul unei companii ce dezvoltă produse AI.

– Publicul larg: Orice persoană interesată să vadă produse și concepte AI revoluționare.

Pentru mai multe detalii și pentru a participa, vă invităm să vizitați siteul evenimentului – neuralmagna.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *