Clienții NN au beneficiat de 444 de milioane de lei din asigurări și pensii private în prima jumătate din 2023

NN a plătit clienților de asigurări și participanților la fondurile de pensii private administrate beneficii totale de 444 de milioane de lei în prima jumătate din 2023, în creștere cu 24% față de aceeași perioadă a anului trecut. NN a continuat astfel să ofere clienților sprijin financiar real în situațiile neprevăzute cu care s-au confruntat, dar și un venit în plus la momentul pensionării, și a încheiat prima jumătate a anului cu o situație financiară solidă și evoluții pozitive pe toate liniile de business.

„O asigurare este o soluție reală prin care oamenii pot trece mai ușor financiar peste situațiile neprevăzute din viață. Cu un cost care pornește de la numai 5 lei pe zi, clienții NN știu că se pot baza pe sume importante de bani pentru cheltuielile care apar în situațiile acoperite de asigurarea lor și, astfel, pot să se concentreze pe ce contează cu adevărat pentru ei. Iar prin investițiile pe care le facem în soluții personalizate și în digitalizarea interacțiunii cu soluțiile de asigurare și pensie privată, beneficiază de experiențe excelente în orice punct al călătoriei lor”, a spus Kuldeep Kaushik, CEO NN.

În segmentul asigurărilor de viață și sănătate, NN Asigurări de Viață a plătit clienților beneficii totale de 282 de milioane de lei pentru situații neprevăzute asigurate și polițe ajunse la finalul perioadei contractuale în prima jumătate din 2023, cu 8,6% mai mult față de aceeași perioadă a anului precedent. Sumele au acoperit cheltuieli neplanificate pentru clienții care au avut nevoie de spitalizare și intervenții chirurgicale, au asigurat sprijin financiar familiilor în caz de deces și au acoperit lipsa venitului pentru clienții care nu au mai putut lucra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *