tbi bank și Elvila își unesc forțele pentru a le oferi romanilor oportunitatea de a cumpăra mobilă de calitate în rate fără dobândă

tbi bank, una dintre cele mai dinamice bănci din sud-estul Europei, își extinde rețeaua de parteneri cu unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România, Elvila. Prin intermediul acestui parteneriat, clienții vor avea acces la o nouă opțiune de finanțare prin care pot să achiziționeze mobilier de calitate pentru casele sau birourile lor.

Elvila este una dintre cele mai longegive companii din România, fiind înființată în 1990. Gama de produse este extrem de variată, de la mobilier de living și dormitor, până la mobilier de birou, saltele și decorațiuni. Elvila este unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România, cu peste 130 de angajați și venituri totale de aproximativ 5,5 milioane de euro în 2022. Listată la Bursa de Valori București (BVB), compania are o capitalizare bursieră de aproximativ 18,6 milioane de lei.

„După cumpărarea unei case, mobila este una dintre cele mai importante achiziții pe care le puteți face pentru o viață confortabilă. Am ales un partener foarte puternic pe acest segment de piață, Elvila, pentru a veni în sprijinul românilor care nu vor să facă rabat de la calitate, în ciuda creșterilor de prețuri din ultimul an”, a spus Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *