Crayon încheie un parteneriat cu EnterTeq pentru a oferi companiilor soluții digitale inovatoare privind alinierea la normele ESG și creșterea sustenabilității

Integrarea factorilor ESG în procesele administrative ale companiilor este în prezent o prioritate la nivel global, însă metodologiile sunt încă neclare sau în proces de transformare. În acest context, Crayon România, companie specializată în servicii IT profesionale, încheie un parteneriat cu EnterTeq Software, companie românească cu expertiză în domeniul transformării digitale, pentru a ajuta organizațiile să integreze și să se alinieze regulilor internaționale referitoare la ESG – Environmental, Social and Governance și, astfel, să ia decizii manageriale mai bune în vederea creșterii gradului de sustenabilitate. Crayon România și EnterTeq Software vor furniza instrumente și soluții digitale inovatoare care vor ajuta organizațiile, indiferent de domeniul lor de activitate, să integreze mai eficient principiile sustenabilității în strategia lor managerială.

Astfel, clienții celor două companii vor avea acces la G.U.E.S. (Green Upstream Engagement Solution), o platformă software care permite o mai bună planificare, monitorizare, optimizare și contabilizare a emisiilor de carbon, în concordanță cu regulile privind ESG. În acest fel, organizațiile pot lua decizii mai eficiente de creștere a sustenabilității pe termen lung.

„Importanța sustenabilității a crescut semnificativ în ultimii ani, fiind un subiect strategic pentru toate companiile, de la startup-uri până la corporații cu operațiuni globale. Reglementările în acest domeniu apar într-un ritm alert, iar companiile nu le mai pot ignora. Prin acest parteneriat venim în întâmpinarea clienților noștri cu o soluție care nu doar facilitează raportarea corectă a măsurilor de sustenabilitate, ci propune și implementarea unui model de management complex, bazat pe expertiză și consultanță oferită de specialiștii EnterTeq, astfel încât organizațiile să beneficieze de o strategie completă și coerentă privind sustenabilitatea”, a spus Răzvan Ene, General Manager, Crayon România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *