Complexul rezidențial Stejarii Collection este aproape finalizat

Pregătirile pentru lansarea Stejarii Collection, cel mai nou proiect de “închiriere rezidențială” din portofoliul Țiriac Imobiliare, sunt aproape de final. Noul complex rezidențial este situat în inima pădurii Băneasa. Stejarii Collection este o extensie a cunoscutului Club Rezidențial Stejarii și este programat să se deschidă în această vară.

”Doresc să le asigurăm tuturor celor care aleg să facă parte din comunitatea rezidențială Stejarii un loc care să le ofere acea stare unică de acasă, cu servicii de top. Investim în viitor, avem grijă la tot ceea ce ne înconjoară și alegem calitatea înainte de toate pentru produsele Grupului. Tocmai de aceea, Stejarii Collection a venit ca o continuare naturală a Clubului Rezidențial Stejarii”, a declarat Ion Țiriac.

În aceeași manieră de operare lansată odată cu Stejarii Clubul Rezidențial, noul complex va oferi spre închiriere pe termen lung nu mai puțin de 198 de apartamente, ce pot fi personalizate de viitorii locatari, aceștia putând opta pentru elemente de mobilier de lux în funcție de nevoi și preferințe, din trendurile anului 2023.

Apartamentele au configurații între 2 și 5 camere, dispunând de suprafețe începând de la 95 mp. Băile și bucătăriile sunt complet mobilate și echipate cu aparate electrocasnice de ultimă generație și tehnologie de vârf. De asemenea, apartamentele sunt dotate cu sisteme de aer condiționat centralizat și încălzire prin pardoseală, asigurând confort și consum redus de energie.

Cele 437 de locuri de parcare dedicate rezidenților sunt dispuse strict în subteran, pentru a răspunde exigențelor privind siguranța și intimitatea locatarilor în incintă și grija față de mediul înconjurător, zona supraterană deservind acces pietonal exclusiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *