WNS Global Services prelungește contractul de închiriere pentru birourile din West Gate Business District

WNS Global Services, lider global în Business Process Management (BPM), prelungește contractul de închiriere pentru spațiul de 3.800 de metri pătrați ocupat în birourile din clădirea H5 aflată în complexul West Gate Business District.

„Un lider global în BPM, care și-a crescut constant prezența pe piața românească, alege să își extindă contractul cu West Gate și demonstrează, dincolo de fidelitatea concretizată în peste 16 ani de prezență alături de noi, calitatea și facilitățile spațiului gazdă, dar și atenția constantă a echipei noastre pentru a oferi cea mai bună experiență partenerilor”, declară Ștefan Tudos, Vicepreședinte, Genesis Property.

West Gate Business District este cel mai important parc de birouri din zona de Vest a Bucureștiului. Birourile se întind pe o suprafaţă închiriabilă de 75.000 mp și oferă locaţii de calitate companiilor interesate de spaţii de birouri integrate, într-un complex cu peste 12.000 mp de spații verzi.

WNS furnizează servicii de BPM către peste 400 de clienți din 10 industrii. La nivel global, compania are 43.000 de angajați. Amprenta companiei acoperă 16 țări, inclusiv China, Costa Rica, India, Filipine, Polonia, România, Africa de Sud, Spania, Sri Lanka, Turcia, Regatul Unit și Statele Unite.

Parcul de birouri West Gate cuprinde cinci clădiri, fiecare dintre acestea cu o suprafaţă utilă de 15.000 mp, cu birouri clasa A, de calitate superioară şi spaţii auxiliare. Toate clădirile din portofoliul Genesis Property sunt încadrate în cea mai ridicată clasă de eficiență energetică – clasa A, au fost certificate BREEAM Very Good încă din 2013 și sunt în procedură avansată de a obține BREEAM Outstanding. De asemenea, parcul pune la dispoziția companiilor restaurante, piscină în aer liber, unitate de cazare de 4 stele, teren de tenis, pistă de alergare şi variate alte facilităţi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *