Studiu WEBCON: Soluțiile de automatizare a proceselor de business generează o creștere a productivității de până la 87%,

Pe fondul instabilității economice, al evenimentelor sociale și geopolitice neprevăzute și al unui deficit global de experți în principalele domenii de activitate, companiile au tot mai multă nevoie de strategii eficiente care să le asigure sustenabilitate operațională. Prin urmare, din ce în ce mai multe organizații investesc în soluții de îmbunătățire a productivității și de reducere a costurilor pe termen lung. În acest sens, soluțiile de automatizare a proceselor de business pot genera o creștere a productivității de până la 87%, obținută cu mai puține resurse, și un randament al investiției de 113% în doar 3 ani, arată un studiu WEBCON.

„Implementarea unei platforme de dezvoltare a aplicațiilor low-code, cum ar fi WEBCON BPS, poate fi o soluție care schimbă regulile jocului pentru companiile ce doresc să își eficientizeze fluxul de lucru într-un mod profitabil și flexibil. Aceasta permite dezvoltarea de aplicații specializate pe procese fără a mai fi nevoie de programare – mult mai rapid și cu o fracțiune din costul soluțiilor dezvoltate la cerere. De aceea, au devenit o soluție pentru organizațiile din întreaga lume, care caută o modalitate de a automatiza și de a gestiona mai bine procesele de afaceri. În timp ce beneficiile cantitative sunt importante, beneficiile necuantificabile, cum ar fi experiența îmbunătățită a clienților, satisfacția angajaților, agilitatea afacerii și reducerea erorilor umane reprezintă un câștig și mai mare”, spune Michał Rykiert, Director of Business Development EMEA, WEBCON.

Companiile care integrează deja soluții de automatizare a proceselor pentru operațiunile interne economisesc mii de ore din activitatea angajaților și raportează o accelerare cu 67% a proceselor externe complexe care le permit să ofere servicii exemplare clienților, potrivit studiului realizat de Forrester Consulting în numele WEBCON, una dintre cele mai importante companii globale care oferă o platformă de aplicații de tip LCAP (Enterprise Low-code Application Platform) pentru automatizarea și gestionarea proceselor de afaceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *