NN România a donat peste 900.000 de euro, iar 700 angajați s-au implicat cu 1.750 de ore de voluntariat în 2022

NN a susținut bunăstarea fizică, emoțională și financiară a comunităților din care face parte și a donat în total peste 900.000 de euro în 2022 pentru inițiative relevante social dedicate copiilor și persoanelor care traversează contexte dificile, cu beneficii în viețile a peste 5.200 de oameni. Peste 700 de angajați și consultanți financiari s-au implicat cu peste 1.750 de ore de voluntariat pentru a amplifica impactul pozitiv al NN în societate, cu misiunea de a contribui la o dezvoltare sustenabilă a României. Contribuția NN România în societate face parte din investiția totală de 12,8 milioane de euro a NN Group în 2022, reprezentând 0,7% din rezultatul operațional înainte de taxe, cu obiectivul de a ajunge la 1% în 2023.

„Punem mereu oamenii pe primul loc în tot ceea ce facem și asta înseamnă și să fim responsabili social și să susținem schimbări pozitive în societate. În 2022 ne-am concentrat pe starea de bine fizică, emoțională și financiară a comunităților din care facem parte și am susținut inițiative dedicate copiilor și oamenilor în situații vulnerabile prin acces la servicii medicale de calitate, susținere pentru o viață sănătoasă și independentă și educare pentru un viitor financiar mai bun. Pentru noi, asta înseamnă să ne folosim resursele, expertiza și impactul pentru a face o diferență în societate acolo unde este cel mai mult nevoie, chiar și în vremuri dificile”, spune Gabriela Lupaș-Ţicu, Chief Marketing & Operations Officer la NN Romania.

În România, NN urmărește să sprijine oamenii să-și asigure un viitor mai bun și să contribuie la starea lor de bine, așa cum arată Raportul de Investiții în Comunitate al NN România în 2022. Astfel, NN s-a implicat în acțiuni pentru sănătatea și educația copiilor și a desfășurat inițiative prin care să îmbunătățească educația financiară, dar și să creeze oportunități de carieră pentru tineri din medii defavorizate, ajutându-i să se integreze în societate și să ducă o viață independentă. În același timp, NN a susținut familii care s-au aflat în situații dificile în 2022 sau care trăiesc în comunități vulnerabile.

Cea mai amplă inițiativă desfășurată de NN România în 2022 a fost continuarea eforturilor pentru extinderea Secției de Cardiochirurgie a Spitalului de Copii Marie Curie în parteneriat cu Asociația Inima Copiilor, cu obiectivul de a oferi mai multor copii cu malformații cardiace acces la intervențiile chirurgicale de care au nevoie. Anul trecut, NN a continuat să doneze și să transforme cauza într-un manifest social, încurajând oamenii să se alăture acțiunilor de strângere de fonduri și dublând fiecare donație individuală de 2 euro prin SMS la 8844. Până în prezent, de la lansarea inițiativei în 2021, NN a donat aproape 1,1 milioane de euro, dintre care aproximativ 400.000 de euro numai anul trecut, contribuind semnificativ la strângerea de fonduri totale de 3 milioane de euro necesare finalizării proiectului, cu susținerea comunității.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *