tbi bank încheie un parteneriat cu platforma de educație informațională GoIT din Ucraina

Cererea de formare de specialiști în domeniul IT a crescut exponențial în ultimii ani, însă costurile ridicate pot fi un obstacol în calea românilor care vor să intre în acest domeniu. În acest context, tbi bank se asociază cu platforma ucraineană de educație tech GoIT, pentru a oferi oamenilor acces mult mai ușor la studii în domeniul IT, cu ajutorul unui instrument de finanțare online, incluzând plăți fără dobândă Buy Now, Pay Later (BNPL).

„Accesul la educație este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă românii, mai ales într-o economie în care costul vieții este în creștere. Domeniul IT are mare nevoie de oameni calificați, iar acest parteneriat vine în întâmpinarea nevoilor acestora, ajutându-i să își eșaloneze costurile în timp, în rate ușor de plătit”, a spus Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Cu mulți ani de expertiză și o acoperire internațională, GoIT este o companie de educație informațională pentru începători, având peste 11.000 de studenți și peste 200 de profesori. Compania se angajează să ofere servicii de excelență în sectorul educației în tehnologie și, în plus, îi ajută pe cursanți să își găsească un loc de muncă, promițând rambursarea integrală a costurilor cursului Full-Stack dacă aceștia nu își găsesc un loc de muncă în industrie în termen de șase luni de la finalizarea cursului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *