Genesis Property semnează cu Bookster pe o perioadă de 10 ani pentru noul sediu din YUNITY Park

Genesis Property, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de birouri de clasa A din România, a semnat un contract pentru 10 ani cu Bookster, cel mai iubit beneficiu din peste 1.200 de companii din România. Începând cu decembrie 2022, Bookster își va stabili sediul într-un spațiu din clădirea D în YUNITY Park, un nou model de business campus care va integra sustenabil și inedit spații pentru experiențe relevante stilului de lucru și de viață al viitorului. Bookster este prima platformă care aduce cărțile mai aproape de oameni și îi inspiră să se dezvolte personal și profesional prin lectură. În cadrul unei comunități faine și de încredere, cei aproximativ 130.000 de abonați Bookster au acces la cărți de top din lume și se bucură de recomandări personalizate de lectură, promptitudine în livrare și accesibilitate.

„Mă bucură că Bookster, un brand care a revoluționat piața de carte, a ales YUNITY Park pentru a-i fi gazdă în următorii 10 ani. Alegerea lor ne onorează și revalidează ancorele ideologice ale proiectului: cultura socială, comunitatea, educația și inovația. Privim cu entuziasm la sinergiile firești care se vor dezvolta în cadrul a ceea ce noi numim comYunity și la impactul social și cultural important pe care aceste parteneriate îl vor avea în rândul generațiilor viitoare”, spune Maria Tudorică, Commercial Real Estate Manager, Genesis Property.

ComYunity este baza filozofiei YUNITY, construită pe activarea unui ecosistem de comunități în care experiențe relevante atât pentru viața personală cât și cea profesională a membrilor creează un mediu social și cultural în care se vor forma caracterele și personalitățile tinerei generații. În primăvara acestui an, Genesis Property a demarat procesul de transformare a proiectului Novo Park, un parc de birouri clasic situat în Nordul Capitalei, în YUNITY Park, o nouă expresie a viitorului parcurilor de birourilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *