YUNITY Park este noul sediu pentru STEP IT Academy

UNITY Park, proiectul de transformare a Novo Park într-un campus care va integra într-un spațiu unic facilități premium pentru tendințele de lucru și de viață ale viitorului, atrage noi companii și parteneriate care vor contribui major la formarea unei comunități adaptate la tendințele viitorului. Academia STEP IT, lider în domeniul educației IT încă din anul 1999, va veni în YUNITY Park și va face parte din categoria chiriașilor care vor consolida și viziunea Genesis Property de a crea în noul campus ecosistemul comYunity, ce va reconfigura trendurile de muncă și viață ale viitorului.

„Filozofia YUNITY este construită pe ideea activării unui ecosistem de comunități, comYunity. Aici, experiențe relevante atât pentru viața personală, cât și cea profesională a membrilor creează un mediu social în care se vor forma caracterele și personalitățile tinerei generații pentru viitor. În YUNITY Park își vor găsi sediul companii strategice pentru filosofia YUNITY, pentru acest ecosistem de comunități. În acest context, STEP IT Academy ocupă un loc important în arhitectura comYunity, în care educația în tehnologie pentru tânăra generație este definitorie pentru viitorul pieței de muncă. Suntem mândri să sprijinim împreună cu ei formarea unei noi generații de angajați, care au alte nevoi și dorințe în ceea ce privește stilurile de muncă și viață ale viitorului. Academia STEP IT reprezintă un nou tip de chiriaș pentru Genesis Property, ce va deschide calea către o nouă categorie de companii care vor dori să participe, alături de noi, la formarea unei comunități cu un rol major în redesenarea trendurilor viitoare”, a spus Liviu Tudor, Președintele Genesis Property.

Astfel, Academia STEP IT închiriază în YUNITY Park un spațiu în clădirea D, la etajul 3, pentru o perioadă de 5 ani, începând din data de 15 noiembrie. Compania este una dintre cele mai mari din domeniul său de activitate, cu sute de mii de absolvenți în întreaga lume, fiind specializată în educație IT pentru adulți și copii. STEP IT este prezentă în 21 de țări, cu 101 sedii deschise și peste 250 000 de absolvenți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *