tbi bank contribuie la dezvoltarea mediului antreprenorial fintech și lansează un proiect pilot cu startup-ul fintech românesc Prime Dash. Proiectul face parte din Visa Innovation Program

tbi bank a anunțat începerea unui proiect pilot cu startup-ul fintech PrimeDash, pentru a veni în ajutor startup-urilor fintech în stadiu incipient din România să crească și să se extindă mai rapid. Proiectul face parte din platforma de parteneriate Visa Innovation Program, susținută de Eleven Ventures, unul dintre cele mai importante fonduri de capital de risc pentru companiile aflate la început de drum din Europa de Sud-Est.

„Visa Innovation Program a adus foarte multă valoare pentru compania noastră. De-a lungul colaborării cu Eleven Ventures am reușit să ne îmbunătățim propunerea de business, să adaptăm produsul la diferite categorii de clienți și să experimentăm diverse modele de afaceri. Am făcut cunoștință cu noi clienți, dar, cel mai important, am reușit să semnăm primul nostru proiect pilot în mai puțin de două luni”, a spus Catalin Rus, Co-founder și COO, Prime Dash.

Visa Innovation Program este o platformă de parteneriate care ajută startup-urile din domeniul fintech să se dezvolte mai rapid, oferindu-le acces la infrastructura tehnologică Visa și la rețeaua sa globală de parteneri și clienți. În același timp, platforma implică diverși actori din industria fintech, precum investitori, consilieri, mentori și experți în domeniu, cu scopul de a accelera evoluția companiilor către proiecte pilot și acorduri comerciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *