Aplicația de sănătate DAHNA se extinde cu noi funcționalități. Dezvoltarea aplicației, susținută și de Genesis Property

Aplicația românească DAHNA – Diet According to the Healthy Nutritional Approach, destinată celor care vor să prevină apariția bolilor cardiovasculare printr-un stil de viață sănătos, lansează noi funcționalități. Dezvoltarea ultimei funcționalități a fost susținută de compania Genesis Property, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de birouri de clasa A din România, ca parte a misiunii strategice pentru protejarea sănătății oamenilor. Astfel, DAHNA evaluează profilul fiecărui utilizator și estimează riscurile de dezvoltare de boli cardiovasculare precum infarct sau accident cerebral vascular, oferind soluția unei diete personalizate pentru sănătatea cardiometabolică.

Genesis Property a creat, în 2020, IMMUNE Building Standard™, ca un răspuns la riscurile pentru sănătate din perioada pandemiei. În prezent, Genesis Property își concentrează toate eforturile pe dezvoltarea proiectului YUNITY Park, gândit ca un campus de birouri al viitorului care să ofere oamenilor un ecosistem sustenabil și sănătos, în care oamenii să aibă acces la facilități, opțiuni și experiențe care vor redefini modul de lucru și de viață sănătos al viitorului.

„În contextul în care foarte mulți români suferă de boli cardiovasculare din cauza dietelor nesănătoase, DAHNA are misiunea să contribuie la limitarea incidenței și să susțină oamenii să adopte un stil de viață sănătos. DAHNA funcționează ca un asistent personal care are grijă de sănătatea oamenilor, oferindu-le o soluție simplă, accesibilă direct pe telefonul mobil, pentru o dietă special concepută pentru sănătatea inimii. Astfel, credem că putem salva 100.000 de vieți și putem schimba în bine 1 milion de vieți prin reducerea numărului de boli și decese cauzate de dieta nesănătoasă”, a spus Daniela Tatu-Chițoiu, care a fondat DAHNA în urmă cu trei ani, împreună cu soțul ei, medicul cardiolog Gabriel Tatu-Chițoiu, care are o experiență de peste 35 de ani în terapie intensivă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *