Standardul IMMUNE™, dezvoltat de compania românească Genesis Property, care a demarat recent proiectul YUNITY Park, continuă să se extindă în Asia

IMMUNE Building Standard™ este adoptat cu succes încă o dată în Asia de către Menarco Development, unul dintre cei mai inovatori dezvoltatori imobiliari din Filipine, în Menarco Tower, clădirea de birouri de tip boutique, multi-premiată, situată în Metro Manila. Clădirea de birouri a obținut o certificare IMMUNE Building Standard™ de 5 stele pentru Shell & Core. IMMUNE Building Standard™ a fost dezvoltat de Genesis Property și lansat pentru a răspunde amenințărilor la adresa sănătății mediului construit cauzate de pandemie. Standardul a fost adoptat la nivel global de companii din întreaga lume pentru a-și consolida angajamentul de a avea clădiri mai sănătoase atât în prezent, cât și în viitor. Standardul a ajuns în Asia în luna iunie și continuă să câștige recunoaștere în regiune.

„Doresc să felicit întreaga echipă Menarco Development pentru pasiunea autentică și energia pozitivă pe care au depus-o în procesul de certificare. Obținerea etichetei IMMUNETM 5 stele – Resilient Shell & Core demonstrează muncă extraordinară din partea echipei, bune practici și respect pentru afacerea lor. Uneori este nevoie de o pandemie pentru ca oameni din diferite colțuri ale lumii să lucreze împreună și să realizeze lucruri minunate. Cea mai înaltă certificare a etichetei IMMUNE Building Standard™ pentru Menarco Tower se traduce nu doar printr-un angajament colectiv pentru clădiri sănătoase, ci și printr-o contribuție la o lume mai sănătoasă”, a spus Liviu Tudor, fondator al Genesis Property și președinte al Federației Europene a Proprietăților.

Pentru a răspunde tendințelor și nevoilor angajaților din prezent și viitor, Genesis Property a demarat recent procesul de transformare a parcului de business Novo Park în YUNITY Park, un concept nou de real estate care va include o pădure urbană, spații de co-living și co-working, un food hall, un amfiteatru exterior de evenimente, un centru pentru conferințe și multe alte destinații premium pentru angajații parcului. Investiția de 50 de milioane de euro este estimată a fi gata în prima parte a anului 2023.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *