Cristian Prichea este noul Country Manager SPARK în România

SPARK, serviciul de car-sharing cu cea mai mare flotă de mașini exclusiv electrice din România, îl numește pe Cristian Prichea în funcția de Country Manager pentru România, începând din august 2022. Cu o experiență vastă în poziții de conducere în sectorul auto, Cristian Prichea va avea un rol activ în continuarea dezvoltării strategice a SPARK pe piața competitivă de car-sharing din România, poziționând compania ca brand de car-sharing axat pe îmbunătățirea vieții de zi cu zi prin oferirea de servicii de transport cu emisii zero, ușor accesibile și la prețuri convenabile. Cu o experiență de 15 ani în vânzări și dezvoltarea afacerilor, Cristian Prichea și-a construit o carieră solidă în sectorul auto, după ce și-a petrecut ultimii 12 ani în cadrul Ford Motor Company, în diverse poziții de marketing și vânzări.

„În acest context economic dificil, obiectivul meu este să continui dezvoltarea pozitivă și să asigur poziția puternică a SPARK în sectorul de car-sharing. Piața din România este în creștere, iar SPARK lucrează constant la îmbunătățirea serviciului care facilitează accesul rapid și convenabil la transport urban prietenos cu mediul înconjurător, fiind o opțiune importantă pentru pasageri în mixul lor de modalități de deplasare prin oraș”, a declarat Cristian Prichea, noul Country Manager SPARK România.

În 2015, el a fost numit director de vânzări la Ford România, iar un an mai târziu a fost promovat în cadrul Departamentului de Coordonare a Vânzărilor Europene Ford, în cadrul Ford Europe. Începând cu anul 2019, Cristian Prichea a preluat conducerea Ford National Sales Company, fiind primul Managing Director din România și coordonând dezvoltarea strategică a Ford și a dealerilor săi naționali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *