Infineon Technologies își extinde sediul din Novo Park cu încă două etaje și un laborator

Infineon Technologies România, filiala locală a producătorului german de semiconductori, își extinde spațiul de birouri din campusul de afaceri Novo Park, deținut de Genesis Property, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de birouri clasa A din România. Compania a semnat un contract de închiriere pentru extinderea sediului său din România cu încă două etaje și un laborator în clădirea D, cu începere imediată, ajungând la o suprafață închiriată de 10.000 de metri pătrați. În plus, compania a semnat o prelungire a contractului existent până în 2025, când va marca 20 de ani de colaborare de succes cu Genesis Property.

Infineon Technologies România, care ocupă în prezent spații de birouri în clădirile B și C din Novo Park, se numără printre chiriașii cu cea mai îndelungată prezență în campus. Infineon este chiriașul Genesis Property încă din 2005, când a închiriat un spațiu de 2.300 de metri pătrați, iar de atunci a continuat extinderea spațiului de birouri.

„Suntem extrem de mândri de parteneriatul cu Infineon Technologies, care durează de aproape două decenii, și ne bucurăm să sprijinim în continuare creșterea lor ca unul dintre liderii din domeniul cercetării și dezvoltării din România. Această nouă extindere confirmă că cererea de birouri premium, sigure și confortabile, în care angajații pot găsi atracții care să le îmbunătățească experiența la locul de muncă, este în trend ascendent, a spus Ștefan Tudos, vicepreședinte Genesis Property.

În luna aprilie, Genesis Property a început transformarea Novo Park, situat în partea de nord a Bucureștiului, în YUNITY Park, un nou concept imobiliar care va integra într-un spațiu unic facilități premium pentru tendințele de lucru și de stil de viață urban ale viitorului. Este așteptat ca proiectul să fie finalizat în primele trei luni ale anului 2023, cu o investiție totală de 50 de milioane de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *