TBI Bank încheie parteneriat cu Spotawheel pentru a-i ajuta pe clienții din România și Grecia să-și cumpere mai ușor o mașină

Toate produsele devin din ce în ce mai scumpe, iar o achiziție substanțială, cum ar fi o mașină, devine o povară financiară. TBI Bank, cel mai mare furnizor de Buy Now Pay Later (BNPL), îi ajută pe clienții din România și Grecia să găsească o metodă alternativă de finanțare pentru cumpărarea unei mașini prin parteneriatul cu Spotawheel, o platformă de mașini second-hand cu una dintre cele mai rapide creșteri din Europa. Achiziționarea unei mașini second-hand se poate realiza acum mai simplu și mai rapid, cu ajutorul soluției BNPL a TBI Bank, care a fost concepută special pentru a facilita plățile pentru produse și servicii.

„Printre obiectivele TBI se numără facilitarea accesului la produse și servicii, în special pentru tineri, prin intermediul BNPL. Lucrând în această direcție strategică, suntem foarte bucuroși să lucrăm cu Spotawheel, nu numai pentru că garantează calitatea, ci și pentru că suntem două companii inovatoare din Grecia. Datorită ideilor noastre creative și serviciilor digitale, interacțiunea cu clienții noștri este mai eficientă”, spune Kostantinos Tovil, Market Leader, TBI Bank, Grecia.

TBI a fost prima companie din România și Grecia care a permis achiziționarea de automobile într-un mod complet digital, adăugând flexibilitate la plata acestora și oferind clienților posibilitatea de a eșalona ratele pe o perioadă de timp la alegere, pentru a-și procura propriul mijloc de transport. Este foarte simplu și permite achiziția fără utilizarea unui card de credit sau a unui depozit de garanție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *