Cognyte România introduce un nou concept de wellbeing și oferă angajaților patru weekenduri prelungite pe an în plus față de concediul anual, ca parte a pachetului standard de compensații și beneficii

Cognyte România, lider global în domeniul dezvoltării software de analiză a securității, investește în bunăstarea angajaților și în echilibrul dintre viața lor profesională și cea personală și își îmbunătățește pachetul de compensații și beneficii extrasalariale pentru a se adapta la tendințele viitorului. Compania introduce conceptul de weekenduri prelungite și le oferă angajaților posibilitatea de a se bucura de zile libere suplimentare, de patru ori pe an, în plus față de concediul anual standard, cu scopul de a sprijini echipa să se deconecteze și să se reîncarce.

Toți cei 2.000 de angajați Cognyte la nivel global, dintre care 130 în biroul din România, aflat în plină dezvoltare, primesc acest nou tip de beneficiu extra-salarial, ca parte a strategiei companiei de a încuraja un echilibru mai bun între viața personală și cea profesională. Mai exact, angajații Cognyte beneficiază de 2 zile în plus de concediu plătit și de alte 4 „zile de liniște”, legate de câte un weekend pe trimestru. Această strategie se bazează pe o analiză extinsă, atât la nivel regional, cât și internațional, care confirmă faptul că cel mai important lucru pentru angajați este echilibrul dintre viața profesională și cea personală.

„Ideea unei săptămâni de lucru de 4 zile este un concept din ce în ce mai atractiv pe piața muncii, ca o potențială soluție pe termen lung la provocările actuale în ceea ce privește noul mod de lucru și echilibrul dintre viața profesională și viața personală. La Cognyte, ne-am aliniat deja acestei tendințe și transformăm patru săptămâni pe an, o dată pe trimestru, în săptămâni de lucru de 4 zile, urmate de weekenduri prelungite. Această inițiativă completează pachetul de compensații, ca parte a strategiei noastre de retenție și atragere a talentelor, și duce abordarea noastră inovatoare în ceea ce privește beneficiile extra-salariale la următorul nivel”, spune Răzvan Duica, country manager la Cognyte România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *