TBI Bank raportează un profit net record în primul trimestru din 2022, cu 40% mai mare față de aceeași perioadă a anului trecut

Vremurile neobișnuite în care trăim necesită o viziune și mai clară din partea unei companii, un efort de echipă mai puternic și concentrare asupra clienților din fiecare segment. În ultimii ani, TBI Bank a dovedit că are toate aceste atribute, iar rezultatele confirmă acest lucru. Rezultatele financiare consolidate neauditate ale TBI Bank pentru primul trimestru al anului 2022 arată un profit net trimestrial record de 10,2 milioane euro, cu 40% mai mare față de aceeași perioadă a anului precedent.

”Echipa TBI a dovedit încă o dată că modelul nostru de afaceri este rezistent în fața turbulențelor pieței. Cifrele financiare trimestriale record nu sunt o surpriză, ele sunt rezultatul eforturilor noastre concentrate și a performanței puternice a soluției noastre BNPL, cât și a celorlalte soluții de finanțare din portofoliu. De la începutul trimestrului al doilea, operăm deja la putere maximă în Grecia, iar echipa este încântată de primele rezultate pe cea mai nouă piață a noastră”, spune Petr Baron, CEO al TBI.

În primele trei luni ale anului 2022, TBI a continuat să integreze noi parteneri prin soluția BNPL (Cumpără acum, plătește mai târziu), a inclus noi verticale precum sectorul de lifestyle și a intrat pe piața din Grecia; suntem deja prezenți în aproape 15.000 de locații ale comercianților.

Fiind unul dintre liderii din Europa de Sud-Est în ceea ce privește creditele de consum și BNPL, în primul trimestru din 2022, TBI Bank a deservit peste un sfert de milion de cereri de finanțare în România și Bulgaria și a acordat aproape 120.000 de finanțări. În total, în primele trei luni ale anului 2022 au fost acordate finanțări de 154 de milioane euro – cu 40% mai mult decât în ​​aceeași perioadă a anului precedent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.