TBI Bank lansează un nou depozit pe 5 ani cu dobândă record de 10% pentru a contracara inflația

Creșterea prețurilor continuă să reducă puterea de cumpărare a românilor, iar inflația tot mai mare continuă să erodeze economiile acestora. Pentru a ajuta clienții să-și protejeze banii și să obțină randamente real pozitive, TBI Bank lansează un nou depozit pe 5 ani, cu o dobândă de 10%. În plus, banca a actualizat toate dobânzile la depozitele în lei pentru a se adresa și clienților care preferă scadențele pe termen scurt și mediu.

“În condițiile în care BNR se așteaptă ca inflația să scadă sub 10% în următorii ani, le oferim clienților noștri un instrument de economisire eficient pentru a atenua efectele negative ale inflației și pentru a obține un randament real, pozitiv și previzibil pentru banii lor”, spune Lukas Tursa, SVP Funding, TBI Bank.

Dobânda record oferită pentru noua scadență și actualizarea dobânzilor la depozitele existente reprezintă încă o acțiune menită să susțină promisiunea TBI Bank față de clienți de a fi cel mai bun loc pentru economiile lor. TBI Bank oferă acum scadențe între 1 și 60 de luni, cu unele dintre cele mai bune dobânzi din piață, începând cu 5% pentru depozitul pe o lună, 8% pentru cel pe 12 luni, 8,75% pentru cel pe 24 de luni și 9,50% pentru cel pe 48 de luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *