TBI Bank a încheiat un parteneriat cu Carvago, o platformă online internațională de vânzare de mașini second hand

Rata anuală a inflației a crescut semnificativ în România în ultimul an, iar această tendință ar putea continua până la sfârșitul anului 2022, ceea ce va îngreuna achiziția bunurilor de valoare mai mare, cum ar fi mașinile. Pentru a face astfel de achiziții mai accesibile pentru consumatori, TBI Bank a încheiat un parteneriat cu Carvago, o platformă online internațională de vânzare de mașini second hand, ajutând românii să achiziționeze automobile prin intermediul soluției Buy Now, Pay Later (BNPL), într-un plan de plată de până la 60 de rate.

„Un mijloc personal de mobilitate este foarte important pentru majoritatea oamenilor, deoarece oferă o mare libertate de mișcare și de petrecere a timpului liber, motiv pentru care interesul pentru autoturisme rămâne unul crescut, în ciuda provocărilor în procesul de achiziție cauzate de mediul economic. Parteneriatul cu Carvago ne permite să ajutăm mai multe persoane care doresc să dețină o mașină și le oferim susținere pentru a acoperi costul total într-un mod rapid și simplu”, a spus Gergana Staykova, TBI Bank,  Market Leader Romania.

TBI Bank este singura instituție de finanțare autorizată în platformă pentru persoanele fizice, oferind acces la sume de până la 80.000 de lei, cu aprobare online în doar câteva minute. Tot ce trebuie să facă clienții este să intre pe platformă, să își aleagă mașina preferată, să dea click pe butonul TBI Pay, apoi să primească un link și să finalizeze online cererea de împrumut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *