Catinvest continuă extinderea Electroputere Parc și Electroputere Mall cu noi magazine, restaurante și un nou loc de joacă

În contextul deschiderii celei de-a doua faze a Electroputere Parc și a finalizării în curând a noilor extinderi ale Electroputere Mall, Catinvest anunță deschideri de noi magazine, oferind acces la peste 200 de mărci și consolidând poziția centrului comercial drept principala destinație de cumpărături din Oltenia. Printre noile magazine și restaurante recent deschise se numără Dr. Max Hyper, Maxi Pet, Smik, Calzedonia, Bei bei, Dolce Rio, Mobexpert, Conacul Baciului, Intimissimi și Intimissimi Uomo, Cremeria Geolia, Lee Hoo și Pep & Pepper.

În paralel, mărci deja prezente în centrul comercial, cum ar fi Sinsay, Noriel, Various Brands, Musette, LC Waikiki, Intersport, Kitchen Shop, Douglas, Coccodrillo, Benvenuti sau Deichmann, și-au confirmat încrederea în Electroputere Mall prin organizarea magazinelor lor pe suprafețe extinse. Catinvest continuă să diversifice oferta de opțiuni din Electroputere Mall și în perioada următoare, cu noi magazine, ale unor branduri precum Buzz, Colin’s, Kigili, Sportvision, Gorilla Gym, My Geisha, Gant, Candy Cat sau DM Drogerie Markt.

De asemenea, va crește atractivitatea zonei de food court în următoarele săptămâni, odată cu deschiderea noilor restaurante Chopstix, Cartofiserie și Burger King. Și o nouă terasă în aer liber, de 1.000 de metri pătrați, urmează să fie inaugurată, oferind clienților celor 23 de restaurante care operează în Electroputere Mall peste 300 de locuri de relaxare în aer liber.

Leave a Reply

Your email address will not be published.