Sondaj: Doar 34% dintre angajați consideră că biroul lor este mai sigur pentru sănătate acum decât în urmă cu un an

Doar 34% dintre angajați consideră că biroul lor este mai sigur pentru sănătate acum decât în urmă cu un an, iar 16% spun că sunt în continuare îngrijorați pentru starea lor de sănătate atunci când sunt la birou, în contextul evoluției cazurilor la începutul acestui an, arată un sondaj inițiat recent de Genesis Property în rândul a 1.073 de angajați din toată țara. Aproximativ 90% apreciază că, la birou, colegii lor respectă cel puțin parțial normele sanitare.

„Flexibilitatea modului de lucru din ultimii doi ani a transformat fundamental viața profesională a oamenilor și relația lor cu biroul. Lucrul de la distanță a venit cu soluții la provocările pentru sănătate, dar în același timp și cu nostalgia interacțiunilor la birou de dinainte de pandemie. Oamenii vor înapoi la birou cel puțin în sistem hibrid și au nevoie de spații de lucru mai sigure pentru sănătate, adaptate modului de lucru al viitorului”, spune Ștefan Tudos, vicepreședinte Genesis Property.

În același timp, peste 26% dintre angajați consideră că drumul până la birou reprezintă un risc la fel de mare pentru sănătatea lor cum este și lucrul la birou, în contextul în care peste 28% folosesc transportul în comun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *