FREE NOW susține Ucraina: pasagerii au opțiunea să rotunjească valoarea cursei pentru a dona diferența către Crucea Roșie, iar compania donează curse gratuite către ONG-urile implicate în ajutorarea refugiaților din România

free now
free now

FREE NOW, lider european de servicii multimodale de mobilitate, ia măsuri pentru a sprijini refugiații din Ucraina. Pasagerii FREE NOW au de astăzi opțiunea de a rotunji suma de plată pentru cursele efectuate direct din aplicație, iar FREE NOW va dubla valoarea donațiilor până la 100.000 de euro lunar, pentru trei luni consecutive. Fondurile colectate astfel vor fi direcționate către Comitetul Internațional al Crucii Roșii, care oferă asistență pentru situații de urgență și asistență medicală refugiaților ucraineni, precum și ajutor la reunirea familiilor separate de război.

„FREE NOW își exprimă solidaritatea față de comunitatea ucraineană și pune la dispoziția utilizatorilor aplicației opțiunea de a dona diferența până la valoarea rotundă a cursei. Este unul dintre momentele în care simțim să fim alături de comunitățile din care facem parte și să le susținem eforturile de ajutorare a victimelor conflictului din Ucraina”, spune Daria Marinescu, Head of Marketing FREE NOW România.

Pasagerii care călătoresc cu FREE NOW au disponibilă în aplicație opțiunea de a rotunji suma totală de plată, încă din momentul în care comandă o cursă sau oricând până la finalizarea ei. Prin această inițiativă, grupul FREE NOW estimează că valoarea totală a donațiilor va depăși 550.000 de euro lunar, care vor fi direcționați către servicii de asistență de urgență și medicală acordate refugiaților ucraineni, precum și pentru ajutor la reunirea familiilor separate de război, prin Comitetul Internațional al Crucii Roșii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *