TBI Bank donează 250.000 de euro pentru susținerea refugiaților din Ucraina

În momente dificile, solidaritatea contează cel mai mult și ultimele zile au arătat că oamenii, indiferent unde se află în lume, se unesc și îi susțin pe cei care au nevoie. Pentru a arăta că faptele vorbesc mai bine decât cuvintele, TBI Bank va dona 250.000 de euro pentru a susține refugiații din Ucraina în această situație fără precedent în istoria recentă. Mai mult, echipa TBI Bank formată din 16 naționalități, printre care și 42 de cetățeni ucraineni, susține valorile umanitare.

”Echipa TBI este în contact permanent cu colegii din Ucraina și este pregătită să ofere cazare, suport logistic, sprijin financiar, juridic și emoțional colegilor și familiilor acestora. Toți cei 1.500 de angajați ai companiei sunt uniți și gata să ajute colegii și populația afectată a Ucrainei”, a anunțat TBI Bank.

Angajați din TBI Bank au mers cu mașinile la granița României cu Ucraina, la Vama Siret – Porubne, pentru a prelua si caza refugiați sau a oferi alimente și haine călduroase familiilor aflate în dificultate și vor continua să facă acest lucru. În plus, echipa de management a TBI Bank a decis să acorde colegilor din toate cele trei țări unde își desfășoară activitatea, România, Grecia și Bulgaria, o zi suplimentară de concediu plătit pe săptămână pentru activități de voluntariat în organizații locale care se implică în gestionarea crizei refugiaților.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *