Jaqueline Cristian, jucătoarea de tenis aflată pe locul 71 în clasamentul WTA, primește susținerea Genesis Property

Genesis Property, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de birouri de clasa A din România, investește în dezvoltarea jucătoarei de tenis Jaqueline Cristian, aflată în prezent pe locul 71 în clasamentul WTA. Colaborarea face parte din strategia amplă a Genesis Property de a susține tinerii talentați din România, reflectată în business și în inițiativele dedicate desfășurate de companie.

Este foarte important pentru un jucător de tenis să aibă cât mai mulți susținători și fani. Pentru mine, Genesis Property este unul dintre cei mai importanți parteneri în evoluția mea profesională. Încerc mereu să fiu un exemplu pentru tinerii talentați din România și să le arăt că se pot dezvolta profesional și aici. Dacă muncești mult și faci performanță, vei reuși să atragi sprijinul unor parteneri puternici cum este Genesis Property, care să-ți susțină traiectoria către succes”, a afirmat Jaqueline Cristian.

Cu susținerea Genesis Property, Jaqueline Cristian va putea promova importanța sportului și a educației în rândul tinerilor, precum și un model de succes bazat pe disciplină și perseverență. Imaginea Genesis Property, o companie care și-a clădit timp de aproape 20 de ani o reputație solidă, pe principii precum pionierat și performanță, se regăsește în cea a unei sportive talentate, aflate la începutul unui drum promițător, construit pe aceleași principii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *