De sărbători, FREE NOW lansează Flota lui Moș Crăciun prin care oferă curse gratuite pasagerilor pentru călătorii în siguranță și donează contravaloarea acestora către copii cu dizabilități

FREE NOW, lider european de servicii multimodale de mobilitate, introduce Flota lui Moș Crăciun pe șoselele din București și Cluj și oferă curse gratuite pasagerilor care comandă o mașină din flota specială, pentru a îi susține să își îndeplinească planurile de sărbători călătorind în siguranță. În plus, valoarea tuturor curselor efectuate cu mașinile special decorate din Flota lui Moș Crăciun, în perioada 18-22 decembrie, vor fi donate către Asociația Taxiul cu Bomboane și se vor transforma în cadouri de sărbători pentru copii cu dizabilități. Începând din 18 decembrie, utilizatorii aplicației FREE NOW care își comandă o mașină pot avea surpriza să se deplaseze prin oraș chiar cu una dintre mașinile din flota specială a lui Moș Crăciun.

„FREE NOW își dezvoltă toate inițiativele cu gândul la comunitățile din care face parte. Anul acesta, ne-am lăsat cuprinși de spiritul sărbătorilor și de magia lui Moș Crăciun și vrem să dăruim siguranță și bucurie prin cadourile pe care le-am pregătit atât pentru pasageri, cât și pentru șoferii parteneri. Iar împreună, vom putea aduce zâmbetul pe buze unor copii în nevoie”, spune Daria Marinescu, Head of Marketing FREE NOW România.

Pe lângă bucuria de a intra în spiritul sărbătorilor datorită decorului specific, cu Moș Crăciun sau unul dintre renii săi, pasagerii vor călători gratuit și vor contribui la bucuria unor copii cu dizabilități, către care va fi donată contravaloarea curselor cu ajutorul spiridușilor Asociației Taxiul cu Bomboane. În plus, oricine surprinde în trafic mașinile din Flota lui Moș Crăciun și publică o poză pe canalele personale de social media, alături de mențiunea #FREENOWXMAS, intră automat într-o tragere la sorți, prin care poate câștiga un premiu valoros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.