Institut Pasteur de Lille a evaluat eficacitatea purificatoarelor de aer Daikin împotriva virușilor respiratorii

Renumitul laborator francez Institut Pasteur de Lille concluzionează în urma testelor sale că gama de purificatoare de aer Daikin elimină mai mult de 99,98% din coronavirusul uman HCoV-229E în 2,5 minute. Conform testelor efectuate în laboratoarele Institutului Pasteur de Lille, purificatoarele de aer Daikin elimină peste 99,98% din coronavirusul uman HCoV-229E în 2,5 minute. Acest virus face parte din aceeași familie cu SARS-CoV-2, coronavirusul care a cauzat pandemia COVID-19.

„Rezultatele testelor sunt vești bune pentru societate. Chiar atunci când toată lumea se pregătește pentru o revenire la birou și la viața normală, putem crea condițiile pentru a face acest lucru într-un mod mai sigur. Angajamentul Daikin pentru medii de interior sănătoase a dus la un portofoliu larg de produse de filtrare și purificare a aerului. Utilizăm aceste tehnologii în soluțiile noastre de aer condiționat, încălzire și ventilație, atât pentru echipamentele pentru clădiri mici, cât și pentru cele mari. Putem ajuta practic pe oricine are nevoie de aer curat și proaspăt în interior să găsească soluția potrivită”, spune Olivier Luminati, Manager Ventilație și Purificarea Aerului pentru Daikin Europa, care a lucrat îndeaproape cu Institutul Pasteur de Lille la proiectul de testare Daikin.

Purificatoarele au fost, de asemenea, evaluate ca având o eficacitate de 99,93% împotriva virusului H1N1 în 2,5 minute. H1N1 este virusul care cauzează gripa comună. Acest lucru înseamnă că purificatoarele de aer Daikin sunt o măsură suplimentară în lupta împotriva bolilor respiratorii. Purificatorul compact plug-and-play poate contribui la reducerea riscul transmiterii virusului respirator. Această recunoaștere este un pas înainte în planul Daikin de a deveni un participant important în activitatea de purificare a aerului din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *