FREE NOW: Mii de români au călătorit gratuit către centrele de vaccinare pentru a se imuniza

free now vaccin
Covid-19 Coronavirus Vaccine vials in a row macro close up

FREE NOW, lider european de servicii multimodale de mobilitate, se implică în lupta împotriva Covid-19 și susține campania națională de vaccinare. Printr-o inițiativă unică lansată în luna februarie, FREE NOW oferă curse gratuite tuturor pasagerilor din România și din alte 7 țări în care își desfășoară activitatea, în valoare totală de 1 milion de euro. Până acum, câteva mii de români au călătorit gratuit prin aplicația de taxi și ridesharing FREE NOW pentru a se imuniza împotriva Covid-19.

„Inițiativa noastră de susținere a campaniei naționale de vaccinare a fost foarte bine primită de utilizatorii aplicației FREE NOW și suntem conștienți că este nevoie în continuare de o astfel de implicare din partea mediului privat pentru ieșirea din pandemie, la care sperăm cu toții. Tocmai de aceea am decis să continuăm să oferim curse gratuite pasagerilor care contribuie, prin actul lor de a se vaccina, la oprirea pandemiei. Prin demersul nostru le oferim românilor o soluție convenabilă pentru a călători în siguranță către sau de la centrele de vaccinare. Mai important, contribuim la obiectivul autorităților de a accelera imunizarea și a reduce restricțiile cât mai curând posibil”, a declarat Lennart Zipfel, reprezentantul FREE NOW România.

Valoarea medie a unei curse pentru vaccinare acoperite de FREE NOW pentru pasagerii din România a fost de aproximativ 18 lei, iar cei mai mulți pasageri care au beneficiat de călătorii gratuite au fost din București, Cluj-Napoca, Brașov și Constanța. Pentru a susține cât mai mulți români să ajungă rapid și în siguranță la centrele de vaccinare, FREE NOW extinde inițiativa și continuă să ofere curse gratuite tuturor pasagerilor care călătoresc până la începutul lunii mai prin aplicație către sau de la un centru oficial de vaccinare. Pentru extinderea inițiativei de susținere, compania dublează numărul curselor gratuite disponibile pasagerilor din România, oferind în total 30.000 de călătorii din februarie până la începutul lunii mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.