Deceuninck oferă un nou sistem pentru ferestre și uși cu o durată de viață de peste 50 de ani

Deceuninck
Deceuninck

Producătorul belgian de sisteme PVC pentru ferestre și uși Deceuninck, top 2 la nivel mondial, lansează o serie de inovații tehnologice în industrie prin sistemul pentru ferestre ELEGANT, care îmbunătățește eficiența energetică a unei locuințe. Profilele PVC din noua gamă oferă un grad ridicat de izolație termică, fiind etanșe la aer și apă, extrem de rezistente la vânt, precum și cu o izolație fonică foarte bună, respectând cerințele prevăzute prin standardul nZEB („nearly zero energy building”) aplicabil clădirilor rezidențiale, de birouri și nu numai construite începând din 2021.

“Profilele pentru uși și ferestre ELEGANT reprezintă o opțiune viabilă și pentru casele pasive. Inovațiile tehnologice din produsele Deceuninck ajută nu doar la construirea de case și locuințe sustenabile. În concordanță cu filosofia de “buclă închisă” a companiei, produsele sunt construite să aibă o viață mai lungă de 50 de ani, urmând să fie reciclate și refolosite în totalitate”, a anunțat Deceuninck.

Deceuninck și-a mărit capacitatea de reciclare a PVC-ului la fabrica din Diksmuide, Belgia, unde cu ajutorul inovației tehnologiei poate procesa până la 45.000 de tone de PVC anual, ceea ce înseamnă că sunt salvate până la 90.000 de tone de CO2 în fiecare an. Granulatul de PVC care se obține aici este folosit ca materie primă pentru viitoarele profile și sisteme de ferestre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *