Sediul central al companiei de consultanță Mace a fost certificată IMMUNE

Compania internațională de consultanță și construcții Mace a obținut prima certificare IMMUNE Building Standard din lume pentru sediul său central din City of London.

Clădirea de birouri din centrul istoric și principalul district de business al Londrei a obținut o etichetă IMMUNE Solidă (Powerful), care oferă o recunoaștere a măsurilor de succes implementate pentru siguranța angajaților pe parcursul pandemiei și confirmă rezistența clădirii la riscuri pentru sănătate. IMMUNE Building Standard™ este un standard global open-source conceput special pentru a combate riscurile pentru sănătate la locul de muncă. Implementarea acestuia în clădirile de birouri poate reduce temerile, în special în contextul Covid-19, și consolidează încrederea angajatorilor și angajaților în demersurile lor de a reveni în siguranță la birou.

„Pandemia de Covid-19 a schimbat radical modul în care trăim, lucrăm și interacționăm și a subliniat cât de important este ca firmele din întreaga lume să fie pregătite pentru o astfel de criză. Cu excepția spitalelor, clinicilor și „camerelor sterile” dedicate cercetării științifice, nicio altă clădire nu a fost pregătită cu adevărat până acum pentru a face față unei provocări pandemice precum Covid-19. Mace a demonstrat leadership remarcabil în creșterea sistemului imunitar al sediului lor și în certificarea rezistenței acestuia cu IMMUNE™. Mă bucur să felicit Mace pentru această realizare impresionantă și sunt încrezător că acesta este doar primul pas pentru birouri mai sănătoase pe tot globul”, a spus Liviu Tudor, fondatorul Genesis Property și președintele European Property Federation.

Standardul IMMUNE™ este inspirat de tehnologii și proceduri dezvoltate și aplicate cu succes în spitale și clinici și adaptate pentru utilizare în clădirile de birouri. Mai exact, standardul se bazează pe indexul IMMUNE™ Assessment Scoring Index, care prevede peste 120 de măsuri recomandate pentru implementare în clădiri, printre care soluții tehnice pentru inginerie arhitecturală, tehnologie și design, precum și protocoale operaționale aplicate permanent sau gata de activare în scenarii de risc specific.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.