Catinvest deschide prima clădire de birouri clasa A din Craiova

Catinvest anunță deschiderea primei clădiri de birouri de clasă A din Craiova, în centrul comercial Electroputere Parc, ca parte a strategiei sale de consolidare a proiectului în regiunea Olteniei. Noile birouri fac parte dintr-o clădire cu utilizare mixtă, de 12.300 de metri pătrați, iar o a doua clădire similară, cu o suprafață de 12.700 de metri pătrați urmează să fie finalizată în cel de-al doilea trimestru din 2021. Investiția totală în cele două dezvoltări se ridică la 39 de milioane de euro.

„Această extindere este încă un pas din strategia Catinvest pentru Electroputere Parc, confirmând angajamentul nostru puternic de a dezvolta Craiova și întreaga regiune. Electroputere Parc este deja un centru de referință în sudul țării, extrem de bine poziționat în oraș și foarte accesibil, oferind acces la peste 200 de branduri de top în retail și divertisment, totul într-un singur loc, întins pe o suprafață totală de 90.000 de metri pătrați. Adăugarea primelor birouri de Clasă A din Craiova va aduce în mod evident mai multă valoare economiei locale”, a declarat Jibril Semour, directorul general al Catinvest Eastern Europe.

Prin această deschidere, Electroputere Parc adaugă 4.300 de metri pătrați de spații comerciale și 8.000 de metri pătrați de spații de birouri, precum și 650 locuri subterane de parcare pentru clienți și angajați. Noile spații comerciale sunt deja închiriate de retaileri precum Hervis, Volvo, Pepco, Takko și Sportissimo, dar și de mai multe cafenele și restaurante. Clădirea de birouri de Clasă A este, de asemenea, închiriată aproape în totalitate. Principalul chiriaș care ocupă 60% din suprafața brută închiriabilă, este HELLA, cel mai important furnizor auto specializat în sisteme de iluminat și electronice pentru industria auto, care numără 4.500 de angajați în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *