PENNY Market a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 3,96 miliarde lei

PennyMarket2sPENNY Market a inregistrat anul trecut  o cifra de afaceri de 3,96 miliarde lei, in crestere cu 15% fata de anul fiscal precedent.

In tot acest interval de timp, peste doua milioane clienti au vizitat cele 256 de magazine deschise pana la finalul anului 2019 in Romania.

Grupul a investit in 2019 peste 280 milioane lei in modernizarea si extinderea retelei de magazine pentru a le putea oferi romanilor o experienta unica la cumparaturi.

De asemenea, contributia PENNY Market la bugetul de stat al Romaniei in 2019 a fost de peste 194 milioane lei, iar profitul net inregistrat de companie a fost de 55,15 milioane lei, in crestere cu 53% fata de 2018.

Daniel Gross - Penny“In 2019, am continuat sa ne extindem si am avut rezultate foarte bune la nivel de business. Piata din Romania este in continuare favorabila expansiunii, atat in directia dezvoltarii retelei noastre de magazine, cat si pentru construirea celui de-al patrulea centru logistic. Am inceput noul an cu provocari nemaintalnite anterior, dar intreaga echipa PENNY Market a dat dovada de rezilienta, responsabilitate si curaj si am trecut cu bine de ceea ce speram noi sa fie cele mai grele luni ale acestui an. Ne uitam cu optimism la lunile ramase din 2020 si ne dorim sa ne atingem obiectivul de expansiune, sa cream noi locuri de munca si sa deservim cat mai multi clienti multumiti,” a declarat Daniel Gross, Director General PENNY Market | REWE Romania.

Planul de expansiune PENNY Market pentru urmatoarea perioada vizeaza deschiderea a 20-25 de magazine anual, astfel incat, in 2025, reteaua sa ajunga la 400 de spatii deschise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *