Kaufland România deschide un nou magazin si creează 100 de locuri de muncă noi

Kaufland România inaugurează astăzi magazinul cu numărul 14 din București și ajunge astfel la o rețea de 130 de hipermarketuri în România.

Cu această ocazie, compania creează aproximativ 100 de locuri de muncă noi, cu scopul de a veni în sprijinul economiei locale, mai ales în această perioadă.

Având o suprafață de vânzare de 3.300 metri pătrați inclusă într-una totală de peste 5.000 de metri pătrați, noul magazin Kaufland se află pe Bulevardul Energeticienilor, nr. 13-15, din sectorul 3 al Capitalei și pune la dispoziția clienților o parcare extinsă de 240 de locuri, dotată și cu rastele pentru biciclete.

Cu o selecție variată de produse la prețuri reduse, expuse la raioanele de legume-fructe, vitrină cu servire asistată, brutărie, alimente de bază, raion special de pește proaspăt, dulciuri, băuturi, produse nealimentare, drogherie, magazinul este deschis zilnic de luni până sâmbătă între 07.00-22.00, iar duminică de la 07.00 până la 20.00.

Pentru clienții interesați să cumpere mâncare deja preparată, meniuri diverse sunt disponibile la punctul Grill cu care este dotat noul magazin. Mai mult, în galeria comercială din cadrul acestuia clienții au acces la farmacie, produse naturiste, precum și la zona de Food Court, cu produse proaspete de patiserie și cofetărie.

Cu ocazia deschiderii, magazinul își așteaptă clienții cu reduceri semnificative de preț la produse alimentare și non-alimentare din toate raioanele.

Magazinul oferă și un automat de reciclare tip self-service pentru trei tipuri de ambalaje – PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), iar clienții care reciclează astfel vor primi o sumă de bani sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin.

În plus, din grijă pentru clienți și angajați, magazinul deschis este complet sigur și respectă toate măsurile sporite de protecție și prevenție aplicate în rețeaua Kaufland:

  • Toate suprafețele de contact și obiectele des utilizate de clienți și angajați (cărucioare, case de marcat, mobilier, cântare, clanțe, butoane etc), toaletele și spațiile comune sunt dezinfectate frecvent, de mai multe ori pe zi;
  • Magazinul este dotat cu stații cu dezinfectant de mâini gratuit;
  • Casele de marcat sunt dotate cu geamuri de protecție din plexiglas;
  • Colegii de la casele de marcat, dar și cei de la raioanele Legume-Fructe și de la vitrina cu servire asistată au mănuși de unică folosință, măști și, după caz, viziere;
  • Pe podeaua din zonele de trafic sunt amplasate benzi care indică distanța de siguranță de minim 2 metri;
  • În anumite cazuri, pentru a evita supra-aglomerarea, acolo unde se impune, accesul clienților în magazine se va face în grupuri restrânse de persoane;
  • Toți angajații cunosc măsurile de prevenție și au la dispoziție o linie telefonică specială pentru informare corectă și completă;

 „Continuăm extinderea rețelei cu atenție la toate măsurile de protecție ce se impun, din dorința de a fi cu un pas mai aproape de clienții noștri, care au nevoie de acces ușor și la îndemână când vor să facă cumpărăturile. Pentru ei avem prețuri reduse, oferte și prospețime garantată la raft, iar misiunea noastră în această perioadă este să asigurăm disponibilitatea stocurilor indiferent de situație”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Acesta este al treilea magazin deschis de Kaufland în anul financiar 2020 (martie 2020 – februarie 2021), compania continuând planurile de expansiune.

Kaufland rămâne cu maximă responsabilitate alături de clienți, angajați și parteneri, și va lua și mai departe toate măsurile necesare pentru a oferi siguranță sporită și disponibilitatea magazinelor pentru aprovizionarea populației, în orice scenariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *