AiCuCe doneaza 15% din vanzari luptei impotriva Covid-19

Ai cu ce -Vizual CampanieAiCuCe, compania romaneasca dedicata agricultorilor si gospodarilor, doneaza 15% din toate vanzarile lor din luna Mai centrelor care se ocupa de prevenirea, combaterea si tratarea efectelor negative generate de Covid-19 din Romania, prin campania „AI CU CE sa contribui si TU”.

Compania si-a propus sa se implice activ in lupta impotriva noului virus pentru a-si arata solidaritatea fata de cei din prima linie, dar si pentru a fi un sprijin acolo unde este nevoie. Campania „AI CU CE sa contribui si TU” are ca scop strangerea de fonduri pentru centrele afectate de pandemiei, din orice domeniu important- sanatate, educatie sau cazuri sociale- din intreaga tara si sustinerea marilor si micilor agricultori, care prin munca lor pot sustine economia nationala.

Vasile Capris„Vrem sa ajutam, acesta este motivul pentru care am hotarat ca un procent de 15% din vanzarile inregistrate in aceasta perioada pe site-ul www.aicuce.ro sa fie donat pentru sistemul sanitar romanesc sau acolo unde este nevoie pentru a trece mai usor prin aceasta perioada de criza. Mai mult decat orice, cred ca este important ca si noi, toate companiile romanesti, sa fim unite in aceasta lupta si sa ne implicam cat mai mult, chiar daca nu este usor”, a declarat Vasile Capris, manager general AiCuCe.

In fiecare saptamana, compania identifica o nevoie urgenta din orice domeniu important – sanatate, educatie sau cazuri sociale – si face o donatie, publicand de fiecare data ordinului de plata efectuat.
Prima donatie, realizata de AiCuCe merge catre Asociatia ”Pro Copilarie, Pro Viata”.

Cei care achizitioneaza produsele companiei de pe site-ul www.aicuce.ro sunt si ei implicati, indirect, in campanie. Acestia primesc mesaje de multumire de fiecare data cand aleg sa cumpere un produs si, astfel, sa contribuie la procesul de donatii.

Despre companie
AiCuCe este o companie romaneasca dedicata agricultorilor profesionisti si amatori, gospodarilor si tuturor celor pasionati de gradinarit. Brandul ofera solutii concrete pentru toate problemele din gospodarie: instalatii si sisteme de irigat, energie solara, decoratiuni de sezon, accesorii pentru gradinarit. AiCuCe s-a lansat pe piata din Romania in anul 2019, iar in viitorul apropiat isi propune sa extinda activitatea la nivel international.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *