Comunitatea Seniorilor Priceputi: Un proiect derulat de GEAC, finantat prin Start ONG

seniorpriceput_csrmediaGrupul de Educatie si Actiune pentru Cetatenie, organizatie neguvernamentala dedicata initiativelor de coeziune si solidaritate intre generatii, lanseaza proiectul „Comunitatea Seniorilor Priceputi”, finantat prin programul Start ONG.

Scopul acestui proiect este de a creste calitatea vietii seniorilor din Bucuresti si Galati prin recunoasterea, afirmarea si transferul abilitatilor, pasiunilor si experientei lor de viata in si pentru comunitatile lor.

Minimum 40 de seniori priceputi din cele doua orase vor fi invitati in timpul proiectului sa-si prezinte produsele, cunostintele, serviciile, indiferent de domeniu, prin intermediul website-ului care urmeaza a fi lansat, seniorpriceput.ro.

Acestea vor putea fi oferite membrilor comunitatii contra cost, pro-bono (prin voluntariat) sau „la schimb”.
10 tineri voluntari de la facultati din Bucuresti si Galati vor fi portavocea seniorilor priceputi in toata aceasta perioada, promovandu-si online seniorii in cele doua comunitati.

„Comunitatea Seniorilor Priceputi” intareste programul Seniorul.ro, de proiecte si servicii integrate pentru o imbatranire pozitiva si o viata mai buna la varsta de argint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *