Bitdefender, Mobexpert, Banca Transilvania si eMAG – „Doneaza pentru linia intai”

E-mag- doneaza pentru linia intaiBitdefender, Mobexpert, Banca Transilvania si eMAG au lansat platforma „Doneaza pentru linia intai” pentru a ajuta medicii si personalul sanitar, precum si polițistii, armata si jandarmii, care depun eforturi supraomenesti in aceste zile in lupta pentru viata contra pandemiei COVID-19.

Cumulat, cele patru companii au donat pana acum 4 milioane de lei si s-au implicat in achizitii, distributie si organizarea platformei de donatii.

Pana acum au fost contractate peste 40 de milioane de masti, manusi, combinezoane si peste 2 milioane de masti FFP2. Produsele ajung saptamanal in tara cu avioane cargo charter, inclusiv cu avioane Tarom transformate in cargo.

Necesarul de produse este centralizat saptamanal de catre Departamentul pentru Situații de Urgența in colaborare cu Ministerul Sanatații, iar pe baza acestui necesar se realizeaza distribuția catre cei din linia intai: Spitale, DSP, Ambulanța, SMURD, Armata, Poliție, Jandarmerie.

Donatiile se pot face online sau prin transfer bancar pe www.emag.ro/doneaza

Tot aici vor fi toate informațiile centralizate despre sumele donate, produsele si beneficiarii catre care au fost distribuite, detalii despre produse, preț si cantitate.

Obiectivul campaniei vizeaza strangerea unor donatii lunare de 50 de milioane de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *