Mega Image sustine 195 de producatori locali care cultiva legume

Mega_Image_Gusturi Romanesti de la gospodariMega Image continua sa investeasca in producatorii locali de legume, care au nevoie acum mai mult decat oricand de sprijin pentru a-si vinde recoltele si pentru a avea stabilitate financiara.

Programul „Gusturi romanesti de la gospodari” include 195 de producatori care cultiva legume pe o suprafata totala de peste 120 de hectare, alaturi de un inginer agronom dedicat, care verifica fiecare etapa a culturii si se implica direct in testarea legumelor inainte de livrarea in magazine.

Programul este unic pe piata de retail din Romania prin implicarea echipelor Mega Image alaturi de producatori, pas cu pas, de la samanta pana la recolta.

In acest moment, peste 40 de producatori livreaza deja zilnic in magazinele Mega Image si Shop&Go legume de sezon, proaspete, imediat dupa ce au fost culese: ceapa verde, castraveti cornison, salata verde, spanac, urzici, loboda, leustean, ridichi, marar, patrunjel, leustean, usturoi verde.

Pentru a incuraja consumul de produse de la producatorii locali, din Romania, Mega Image aplica reduceri de pret la legumele din programul Gusturi Romanesti. Reducerile fac parte din planul de actiuni anuntat recent pentru a reduce preturile la raft in aceasta perioada si pentru a opri cresetrile pana cel putin la finalul lunii aprilie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *