Milluu lanseaza initiativa #LocuintePentruMedici

miluuAplicatia de inchiriere de apartamente – Milluu lanseaza initiativa #LocuintePentruMedici si va pune gratuit la dispozitia medicilor si personalului sanitar din spitalele bucurestene aflate in linia intai in lupta cu COVID-19, 10 apartamente si garsoniere in care acestia sa poata locui temporar, pe perioada starii de urgenta.

Medicii si personalul sanitar care au nevoie de spatii temporare de locuit trebuie sa solicite acest lucru AICI.

Pentru a adera la initiativa #LocuintePentruMedici, Milluu invita proprietarii sa adauge apartamente si garsoniere in aplicatie, fiind esential in aceasta perioada sa existe suficiente spatii disponibile pentru a fi contractate.

 fstoian“Chiar daca suntem un start-up, eu si echipa mea de la Milluu intelegem ca orice efort pe care il facem in aceasta perioada de criza, oricat de mic, poate fi un ajutor important pentru cei din linia intai si poate contribui la revenirea cat mai curand la normal. Medicii si personalul sanitar vor putea locui in apartamentele puse la dispozitie prin Milluu pe o perioada de 3 luni momentan, cu posibilitatea de prelungire, in functie de evolutia situatiei. Scopul este de a-i scuti pe acestia de transportul pana la propriile locuinte si de a le oferi un loc confortabil si sigur unde pot locui in aceasta perioada, protejandu-si astfel familiile, parintii sau prietenii”, explica Florin Stoian, CEO la Milluu.

Locuintele temporare pentru medici vor fi disponibile incepand chiar de astazi, 31 martie.

Milluu sustine chiria pentru 10 locuinte, dar la campanie se pot alatura si alti donatori, companii sau persoane individuale care doresc sa se implice in lupta medicilor si personalului sanitar in eforturile lor de combatere a pandemiei cauzate de noul coronavirus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *