Antibiotice Iasi va dona medicamente pentru sapte spitale iesene

Antibiotice SA RaportCompania Antibiotice Iasi va face donatii pentru sapte spitale iesene pana la data de 21 martie. Este vorba de un ajutor financiar de 300.000 lei si medicamente puse la dispozitie in functie de necesitatile fiecarui spital.

Unitatile spitalicesti iesene spre care se vor indrepta donatiile companiei Antibiotice sunt: Spitalul de Boli Infectioase Sfanta Cuviosa Parascheva; Spitalul Clinic de Urgenta Prof. Dr. Nicolae Oblu (spitalul de Neurologie); Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sfantul Spiridon; Institutul de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. George I.M. Georgescu;  Spitalul Clinic de Pneumologie, Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii Sfanta Maria si  Spitalul Clinic Dr. I. C. Parhon

Ioan Nani - Antibiotice“Solidaritatea, in aceasta perioada deosebit de dificila, cu cei care fac tot ceea ce le sta in putinta pentru a avea grija de vietile noastre, este un gest vital si uman. Stim ca resursele spitalelor sunt limitate acum, cand cheltuielile pentru medicamente si materiale sanitare de protectie atat de necesare au crescut considerabil. Cu totii avem acasa copii, parinti varstnici, pe care vrem sa-i stim in siguranta si sa aiba parte de tratament medical adecvat, daca va fi necesar”, a declarat Ioan Nani, director general al companiei Antibiotice.

Pentru a preveni raspandirea coronavirusuluisi continuarea activitatii de productie a medicamentelor, compania Antibiotice a luat toate masurile pe care le-a avut la dispozitie pentru a proteja sanatatea angajatilor: organizarea lucrului de acasa a personalului indirect productiv, limitarea accesului persoanelor straine pe platforma, dezinfectii periodice ale spatiilor comune, controale medicale zilnice efectuate de cadrele medicale proprii etc.

In acest mod, producatorul de medicamente Antibiotice Iasi se alatura tuturor celor care sustin comportamentul responsabil fata de siguranta, sanatatea si vietile semenilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.