3 MARTIE: Ultima zi pentru inscrierea proiectelor la ROMANIAN CSR AWARDS 2020

FB-cover-ultimele zile -csrawards

  • Competitia, aflata la a opta editie, este dedicata exclusiv companiilor si fundatiilor corporative din Romania;
  • Companiile pot inscrie cate un singur proiect in fiecare categorie a competitiei;
  • Inscrierile in competitie se vor face online, pana pe 3 Martie (inclusiv), pe site-ul CSRawards.ro, la sectiunea Inscrie un Proiect.

Doar ASTAZI, pana la ora 24.00 mai puteti inscrie proiecte in competitia Romanian CSR Awards® 2020.

Evenimentul, derulat pentru al 8-lea an la rand, este dedicat exclusiv companiilor si fundatiilor corporative  din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate. Inscrierea in competitie este Gratuita, termenul limita pentru inscrierea proiectelor fiind 3 Martie, ora 24.00. Dupa incheierea perioadei de inscriere, juriul va delibera si va desemna proiectele castigatoare.

Premiile vor fi acordate in cadrul  Galei de Premiere – Romanian CSR Awards® ce va avea loc la inceputul lunii Aprilie, in Bucuresti.

Companiile vor putea inscrie cate un proiect in fiecare categorie a competitiei, completand formularului disponibil pe site-ul dedicat evenimentului www.CSRawards.ro

Lacramioara Boteztu, Project Manager CSRmedia“Ca in fiecare an, ne bucuram sa putem scoate in evidenta si sa premiem actiunile care schimba oameni si comunitati. Va asteptam sa inscrieti proiecte in competitie si sa ne bucuram impreuna, intr-o seara magica, de tot Binele facut pe parcursul anului trecut”, a declarat Lacramioara Botezatu, Director Executiv al CSR Media Network.

In cadrul Galei de Premiere Romanian CSR Awards® vor fi premiate campaniile care au dus la imbunatatirea pe termen lung a calitatii vietii angajatilor, clientilor si comunitatilor in care companiile activeaza.

Sunt eligibile proiectele, campaniile sau programele care au fost implementate in anul precedent. Pot fi inscrise si proiecte demarate in anii anteriori, dar care au avut o editie care s-a desfasurat si pe parcursul anului trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *