MercatoComunale, satul de vacanță din București

Mastercard este partener principal al MercatoComunale, satul de vacanță din București, un spațiu urban și contemporan unde clienții au la dispoziție o largă varietate de opțiuni de petrecerea a timpului.
MercatoComunale este un spațiu versatil, care îmbină cea mai bună selecție de food trucks (The Bun, Goodfellas, Taverna Sarbului, Burger Van, Vicecream, Meatbusters), dar și o selecție amplă de bere craft, specialități coffee brew, un spațiu de co-working gratuit relaxant, o zonă de farmers market ce reunește producători locali (Cooperativa Varăști, Artesana, Kredenz, Pain Plaisir), designers shop Band of Creators, concerte acustice sau DJ sets, party-uri, workshop-uri tematice sau pentru copii, pop-up shops, și o serie de lounge-uri de relaxare, inclusiv Priceless Lounge by Mastercard.

În plus, în fiecare marți este Priceless Tuesday la MercatoComunale, ceea ce înseamnă că cei care plătesc cu cardul Mastercard la barul din locație, beneficiază de 50% reducere, în intervalul 18:00 – 23:00. Toate acestea, pe Strada Gheorghe Polizu, nr, 28-34, în București.

“Am construit MercatoComunale pornind de la ideea de comunitate și suntem convinși că astfel de proiecte au potențialul de face viața în oras cât mai plăcută. MercatoComunale este conceput ca o piață contemporană cu food trucks, producători locali de ingrediente, bere artizanală și multe alte activități gândite pentru toți membrii familiei. Cu ajutorul partenerului principal Mastercard, am reușit să transformăm un spațiu complet nefolosit în centrul orașului, dar și să realizăm prima experiență complet cashless din oraș. La MercatoComunale acceptăm doar plata cu cardul, tocmai pentru a demonstra că publicul local este foarte deschis către noile tehnologii”, a declarat Răzvan Crișan, Co-fondator Kane Group.

Parteneriatul face parte dintr-o inițiativă amplă a Mastercard de promovare și încurajare a utilizării cardului ca modalitate de plată sigură, comodă, rapidă și eficientă, ce conduce la un grad ridicat de fiscalizare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *