URSUS – Berea oficiala a  festivalului UNTOLD

URSUS continua si anul acesta sa fie berea oficiala a distractiei legendare la cel mai mare festival de muzica din Romania, UNTOLD.
Pentru aceasta editie, URSUS a pregatit pentru fanii distractiei epice doze de bere cu design inspirat de UNTOLD si o colectie in editie limitata de 5 rucsacuri cu design de festival. Colectia de rucsacuri URSUS UNTOLD cuprinde 5 modele diferite care pot fi castigate pana pe 30 septembrie 2019, prin inscrierea pe momentecool.ro a codurilor promotionale unice gasite pe dozele sau sticlele URSUS UNTOLD editie limitata.

“URSUS sarbatoreste anul acesta cel de-al 5-lea an al unui parteneriat cu adevarat epic, incheiat cu UNTOLD. Inca de la inceput, am considerat ca este potrivirea perfecta intre doua marci, ambele romanesti, cu originea in Cluj-Napoca si ambele cu o misiune comuna: sa aducem la viata distractia legendara prin tot ceea ce facem. Stim ca publicul asteapta cu nerabdare o experienta unica in cadrul festivalului, de aceea ne straduim sa venim cu cele mai bune idei si sa ne asiguram ca vor avea parte de o distractie cu adevarat epica URSUS. Asa ca, ii invitam pe toti sa ni se alature la o bere rece si sa ne distram impreuna de seara pana dimineata, in stilul URSUS.”- declara Marek Dvořák, Vicepresedinte de Marketing Ursus Breweries.

Experientele URSUS din cadrul festivalului

Si in acest an, URSUS duce distractia epica mai departe cu o serie de experiente si zone amenajate pentru momente legendare la UNTOLD: URSUS FunTube, instalatia imersiva cu mingi zburatoare, ideala pentru cele mai amuzante video-uri slow motion, Tankeria URSUS, cu cea mai proaspata bere – URSUS Tank – adusa direct din fabrica, Terasa URSUS cu zona de playground, cu ping pong si foosball, dar si locul unde festivalierii vor avea parte de mai multe experiente surpriza ce vor fi descoperite pe parcursul festivalului. Iar pentru momentele de reincarcare si relaxare, necesare reluarii distractiei in forta, URSUS a amenajat si alte zone cu hamace si pufi.

URSUS rasplateste distractia responsabila

URSUS va implementa in acest an la UNTOLD servirea berii la draft din pahar de hartie reciclabila, promovand un comportament responsabil fata de mediu, fara a compromite experienta consumului de bere la draught. In plus, participantii vor putea colecta paharele de hartie in containerele special amplasate in zona festivalului.

La fel ca in anii trecuti, festivalierii responsabili vor fi recompensati pentru contributia la colectarea si reciclarea dozelor de aluminiu.

La UNTOLD, URSUS aduce si sistemul inteligent ECOCAN de colectare a dozelor, pentru festivalierii responsabili fata de mediul inconjurator. Cu ajutorul a cinci dispozitive care pot colecta si compacta in vederea reciclarii pana la 4.000 de doze/zi fiecare, URSUS ii invita pe participanti sa returneze dozele de bere consumate in cadrul festivalului. Acestia pot castiga accesorii pentru distractie in functie de numarul de doze introduse in aparatele de colectare. Astfel, la 3 doze primesc un set de stickere retro de festival, la 6 doze o insigna, iar la 12 doze un tricou din editia limitata URSUSxUNTOLD Season 5. Implementarea activitatilor sustenabile in cadrul evenimentelor la care participam este parte integranta din strategia Ursus Breweries, iar acest lucru este posibil cu sprijinul partenerilor CanPack Recycling, EveryCanCounts Romania si GreenPoint.

Programul „Show you can!”

In cadrul festivalului, ca rezultat al parteneriatului Ursus Breweries si UNTOLD  se va prezenta proiectul castigator din cadrul  competitiei internationale „SHOW YOU CAN!”, lansata anul acesta in luna martie, in care au fost inscrise idei creative de instalatii functionale, pe tema reutilizarii si reciclarii. Propunerea castigatoare a fost finantata cu suma de 10.000 de euro, iar in cadrul festivalului, castigatorul va avea accesul, transportul si cazarea asigurate. In plus, castigatorul competitiei, alaturi de urmatorii 4 finalisti au petrecut deja 5 zile la Bruxelles, intr-un internship in cadrul Comisiei pentru Mediu, Sanatate Publica si Siguranta Alimentara din cadrul Parlamentului European.

„Ursus Breweries este prima companie care a implementat colectarea selectiva si reciclarea ambalajelor la UNTOLD. Pentru editia a 5-a a festivalului, consecventi misiunii pe care ne-am asumat-o, aducem noi experiente prin care invitam participantii la festival sa contribuie prin exemplul propriu la protejarea mediului inconjurator. Suntem mandri, in special, de competitia internationala „SHOW YOU CAN”, care s-a bucurat de un mare interes si ale carei ecouri au ajuns pana in Parlamentul European. Capitol cu capitol, construim impreuna cu UNTOLD povestea „nespusa” a sustenabilitatii si multumim tuturor acelora care au venit alaturi de noi in aceasta calatorie.” a declarat Robert Uzuna, Vicepresedinte Corporate Affairs al Ursus Breweries.

Proiectul „SHOW YOU CAN!” face parte din actiunile Ursus Breweries si UNTOLD menite sa reduca cantitatea de plastic in festival, dar si sa ofere participantilor modalitati alternative de colectare selectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *